Патот до успехот е во ИКТ образованието.

Autodesk Authorized Training Center

Language School

Талентираните и надарените ученици претставуваат природно богатство за едно општество, и ако навремено бидат откриени талентите, ако им се посвети доволно внимание и правилно насочена работа, ќе се овозможи во иднина поголем, побрз и поквалитетен развој.

Целокупното проучување, концепирање и унапредување на образованието на надпросечните и талентираните ученици е едно од најсериозните прашања во припремата и имплементацијата на реформите во училишните програми.

Главната цел е да се детектираат талентиранте ученици и да им се овозможи понатамошно надградување на нивниот талент.

Училиште за математика – ПИТАГОРА                     Летна ИКТ Академија

Наша соработка со партнери изминатите две години:

Контактирајте не:

5 + 13 =

Translate »